Over ons

Zuid-Holland Beveiliging is een allround beveiligingsbedrijf met als doel iedere klant volledig tevreden te stellen. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor alle vraagstukken een oplossing. Kan niet bestaat niet!

Totale veiligheid

Al sinds 1997 neemt ons uiterst betrouwbare bedrijf u alle zorg uit handen. Wij staan dan ook bekend om onze dienstverlening van A tot Z: we verzorgen álle denkbare services en diensten die met veiligheid te maken hebben. Ook bijvoorbeeld hondenbeveiliging en privébeveiliging. We werken zowel met hypermoderne alarm- en camerasystemen als met professionele beveiligingsmensen.

Altijd, overal & snel

Zuid-Holland Beveiliging is het hele jaar 24/7 bereikbaar en inzetbaar. We bedienen vooral de regio Zuid-Holland, maar hebben ook klanten ver daarbuiten. Onze spoeddienst / ad hoc dienst houdt in dat we na een telefoontje in een mum van tijd ter plaatse zijn. Zo worden we geregeld door de brandweer gebeld om ad hoc een pand te beveiligen dat in brand heeft gestaan, maar niet leeggeroofd mag worden.

 • Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een afspraak maken?

 • * velden zijn verplicht.

 • "Wij werken nu al diverse jaren samen met Zuid Holland Beveiliging en zijn erg tevreden"

  P. Hofstee
 • "Zuid Holland Beveiliging sluit meerdere locaties van ons per dag en dit naar volle tevredenheid"

  R. Everaars
 • "Zuid Holland Beveiliging doet wat ze beloven! Ze zijn altijd te bereiken, handelen snel en vakkundig"

  L. J. Honig Rotterdam
 • "Wij kwamen bij Zuid Holland Beveiliging en legde ons probleem aan hun voor. Binnen 45 minuten was er een brandwacht aanwezig"

  M. Markwat
 • "Al enkele jaren neemt Zuid Holland Beveiliging alle zorgen en problemen uit handen van ons bedrijf."

  .
 • "Al jaren neemt Zuid Holland Beveiliging al onze zorgen en calamiteiten uit handen en lossen de problemen op. "

  P.van der Heijden.
 • Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Zuid Holland Beveiliging biedt zeer scherpe tarieven voor alarmopvolging en open en sluitbeveiliging. Onze diensten kunnen dezelfde dag d...

  Lees meer
 • Wagenpark groeit steeds groter

  Wagenpark groeit steeds groter

  Wagenpark Zuid Holland Beveiliging groeit steeds groter. Door de groei kunnen wij de interventietijd bij een calamiteit bijna met 50% hal...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.